2023 YKS SINAV SONUÇLARI BELLİ OLDU

2023 Okulumuz YKS İstatistikleri

2023 Okulumuz YKS İstatistikleri

Öğrencilerimiz uzun ve zorlu uğraşların azimli, düzen ve disiplinli çalışmaların sonucunda nihayet 2023 YKS  sınavlarına girdiler ve  sınav sonuçlarını aldılar. Şimdiden sınav sonuçlarının tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Ankara Atatürk Lisesi ; bu uzun maratonun en başından beri okul idaresi,öğretmenleri ve vakfımızla birlikte tüm süreçlerde öğrencilerimizin yanında olmaya, onlara destek olmaya gayret gösterdi. Öğrencilerimizin gayretleri, velilerimizin desteği ile her yıl olduğu gibi bu senede başarılı bir sonuç aldık.

 
Bu sene 2023 YKS Sınavında öğrencilerimiz ;
ilk yüzde 4 (Dört) derece,
ilk binde 21 (Yirmi Bir) derece elde etmişlerdir.

Okul olarak TYT 463,
Sayısal 436,
Sözel 344,
Eşit Ağırlık 388,
Dil 440 ortalama puan alınmıştır.

Öğrencilerimizin yapacakları tercihlerde de, gönüllerinden geçen en güzel üniversitelere girmelerini ve bu güzel başarıların onlar ve aileleri için bir ömür boyu devam etmesini temenni ediyoruz. Başarılarınız daim olsun.

Okulumuz,vakfımız,mezunlar derneğimiz olarak hep birlikte el ele vererek  öğrencilerimizin daha nice güzel başarılarını okulumuzun sayfalarına yazacağımıza inanıyoruz ve bu başarıların daim olması için her türlü destek ve fedakarlığı yapıyor ve yapmaya devam ediyoruz.

2023 YKS Sınavında üstün başarı gösteren öğrencilerimiz; Alperen Akyol, Ceren Kantarcı, Çağla Irmak Topal, Ediz Metehan Yaşar, Efe Çelik, Gizem Oflaz, Hakan Cantürk, Hasan Berke Sarıyılmaz, Hasan Gökaydın, Nehir Çakar, Salih Emirhan Ataman, Seçil Kaya, Sevde Özel, Sıla Tahanoğlu, Sinem Köylü, Yağmur Asıl, Yaren Balcı, Zeynep Şahin’i tebrik ederiz.
Tüm öğrencilerimize başarılı ve mutlu bir ömür dileriz.
  
207 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
ANKARA ATATÜRK LİSESİ

ANKARA ATATÜRK LİSELİLER DERNEĞİ
Üyelik Girişi
ZİYARET BİLGİLERİ
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam101
Toplam Ziyaret265714
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu